Nieuwe voorzitter vraagt vrijwilligers

Geachte leden van HSV “Altijd Tevreden”,

In november 2018 ben ik benaderd door een tweetal bestuursleden of ik eventueel interesse had om voorzitter te worden van deze vereniging. Zeer vereerd en blij verrast dat ze bij mij uitkwamen.

Na met het thuisfront te hebben overlegd heb ik toegestemd.

Nadat ik op de algemene ledenvergadering van 20 maart 2019 definitief ben voorgedragen en geïnstalleerd hoop ik dat we samen ( 1275 leden) de vereniging een goede toekomst kunnen geven.

Dit kunnen wij van het bestuur niet alleen. Dus ga ik jullie vragen om er over na te denken of jullie de vereniging willen ondersteunen door vrijwilliger te worden.

Ik heb namelijk het volgende in gedachte Groepjes van 5 mensen Witvis, karper vissen, roofvissen, wedstrijdvissers, eventueel recreanten en een commissie voor de jeugd.

Dat zijn 6 groepen vis discipline waar onafhankelijk door die 5 mensen verbeterpunten ( die betrekking hebben op de visvereniging ) bedacht en voor gedragen worden aan het bestuur.

Zij dienen die plannen in bij het bestuur ( eventueel met uitleg ) dan zal het bestuur hierover oordelen en de betreffende commissie hier in steunen.

Als voorzitter zal ik zeker ook een keer aanschuiven in een vergadering van een betreffende commissie.

Ook zijn suggesties om de jeugd weer wat meer naar de waterkant te krijgen ook altijd meer dan welkom. Er worden al een keer of 4 a 5 vislessen per jaar gegeven door Bram Jacobs. Dit gebeurt meestal op vrijdag tussen 12.00 en 14.00. Ook daarvoor zoeken we nog vrijwilligers. Zijn er eventueel vissers die Bram hiermee zouden kunnen helpen.

Op deze manier hopen wij met jullie medewerking nog vele mooie plannen te verwezenlijken zodat we onze hobby met nog meer plezier te kunnen uitoefenen.

Met vriendelijke groet,
Gerbrand Pekel Voorzitter HSV “Altijd Tevreden”