Sportvisserij Nederland behartigt onze belangen op landelijk en Europees niveau. Dat is van groot belang voor onze hobby en een goed verweer tegen dierenbeschermers en politici van de Partij voor de Dieren. Die willen juist onze  hengelsport onmogelijk maken.

 Sportvisserij Nederland vraagt nu sportvissers bij te dragen vanuit de basis en adviezen te geven waarmee zij de belangenbehartiging nog beter willen maken. Ik denk daar een positieve bijdrage aan te kunnen leveren omdat ik lid ben van meerdere hengelsportverenigingen, wekelijks ga vissen en de afgelopen 25 een ruime bestuurlijke ervaring in de hengelsport heb opgedaan.

 Ik wil jullie oproepen om gebruik te maken van je stem. Met een stem op mij wordt het geluid van de sportvissers in Gelderland Zuid ingebracht bij Sportvisserij Nederland en dat vind ik belangrijk.

Deze oproep is van ons lid Ger van Hout, hij stelt zich kandidaat en wij als bestuur staan daar achter.

via onderstaande link kunnen jullie je stem uitbrengen.

  Stem nu