Meevis toestemming

Aan alle leden van HSV Altijd Tevreden

Sportvisserij Nederland heeft een mogelijk gemaakt om iemand mee naar het water te nemen om te gaan vissen zonder dat hij een VISpas heeft.

Wij als hengelsport vereniging juichen dit initiatief ook van harte toe, daarom heeft het bestuur besloten, als iemand met ons lid mee gaat vissen dat hij dan ook gebruik mag maken van onze wateren die niet in de grote vergunning vernoemd staan, dit houd dan in voor het Wijchens Meer, Loonse Waard, Vormerse plas en Wijchens Ven.

Lees onderstaande tekst goed door hoe u dit dan aan moet vragen.

De Mee VIS toestemming gelanceerd.

De Mee vistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VIS pashouder in een water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. VIS pashouders kunnen dus een visdag cadeau doen aan iemand. Anderzijds geeft het mensen die geïnteresseerd zijn niet meteen een verplichting om een VIS pas aan te schaffen en lid te worden van een vereniging.

De Mee vistoestemming is alleen geldig als gevist wordt samen met de VIS pashouder, onder dezelfde voorwaarden, behalve dat de door de introducé gevangen vis moet worden teruggezet. De Mee vistoestemming is alleen overdag geldig (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal 2 hengels.

Klik op https://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/meevistoestemming/ om het bewijs te bestellen. Let op: bestel alleen als je zeker weet met wie en welke dag je samen gaat vissen. Je kunt maximaal drie keer bestellen en alleen met 3 verschillende mensen. Mee VIS toestemmingen die eenmaal zijn aangemaakt zijn niet inwisselbaar!

Vanaf 15 februari 2015 is het voor Vis pashouders mogelijk om drie keer een verschillend iemand gratis mee te nemen om samen te vissen. Hiervoor dient de VIS pashouder een Mee VIS toestemming aan te vragen voor de persoon die mee wil gaan vissen. We hopen dat u samen een leuke dag heeft en dat de mee visser enthousiast wordt over onze passie vissen en mogelijk zelf ook lid wordt van een hengelsportvereniging.

Let op: vraag de Mee VIS toestemming aan voor de dag dat je zeker weet dat je gaat vissen met die persoon, liefst 1 dag van te voren of zelfs op de dag dat je gaat vissen. Datum en persoon is na het bestellen niet meer aan te passen en een persoon krijgt slechts 1 keer een Mee VIS toestemming. Een Mee VIS toestemming is niet in te ruilen voor een andere datum en voor dezelfde persoon aanvragen voor een andere dag is niet mogelijk.

Veel succes en plezier met uw visdag toegewenst, namens het bestuur van Altijd Tevreden,
J.A. Kerstens Secretaris